Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies. Jag förstår!Vad är cookies?

Design & produktion

Våra tjänster

Vi har många års erfarenhet och har gjort det mesta inom grafisk produktion. Vi kan hantera hela kedjan från design till tryck eller digital publicering av ditt material. Vare sig det gäller ett litet visitkort, formgivning av en logotyp, en helt ny grafisk profil eller skapandet av en webbplats så finns vi där för dig genom hela processen.

Design

Våra formgivare tar fram designförslag utefter dina önskemål. Oftast följs en grafisk profil/visuell identitet och en design tas fram inom ramarna för den – men saknas profil så tar vi gärna fram en fri design för ändamålet eller antar uppdraget att skapa en visuell identitet för ditt företag. Vi är lyhörda och du får jobba tätt med formgivaren för en bra dialog med korta ledtider.

Grafisk produktion

Har du redan en grafisk identitet men behöver hjälp att producera material så är vi rätt byrå för dig. Grafisk produktion var kärnan i Byrå4:s verksamhet när vi startade 2006 och vi har hjälpt många kunder att producera stora mängder grafiskt material. Allt från kundtidningar och mässmaterial till rörlig media och tillgänglighetsanpassade PDF:er.

Illustration och infografik

Vill du ta fram en illustration för ett projekt så kan vi hjälpa dig. Vi har intern kompetens för att skapa infografik och illustrationer samt ett nätverk av illustratörer med olika specialkompetenser som vi anlitar beroende på uppdragets inriktning.

Digital publicering

Vi hjälper dig att publicera content på hemsidor och sociala medier. Vi har gedigen erfarenhet från ett flertal olika CMS-system, bl a WordPress och EPI-server.

Tryck

Vi har inget eget tryckeri men hjälper de flesta av våra kunder med trycket genom våra många kontakter inom tryckeribranschen. Valet av leverantör påverkas av vilken typ av produkt som ska tryckas samt priset då vi konkurrensutsätter underleverantörer genom flera förfrågningar.

Webbproduktion

Vi skapar hela din webbplats från skiss till färdig produkt och har intern kompetens genom hela kedjan från design till programmering och publicering. Vi arbetar med WordPress som med råge är det vanligaste CMS-systemet på marknaden idag. Väldigt många har någon typ av erfarenhet av WordPress och ofta åsikter också, positiva som negativa. Det man med säkerhet kan säga om WordPress att det är ett skal som har många möjligheter. Hur slutprodukten blir är helt beroende på hur man som utvecklare förvaltar dessa möjligheter. Vi bygger alltid ett eget tema för våra kunder eftersom vi är övertygade om att man uppnår bästa resultat genom en unik design särskilt anpassad för just dig. På så sätt blir designprocessen fri och man behöver inte ta hänsyn till några på förhand gjorda mallar.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med

Vill du prata med oss?

Alla uppdrag är välkomna, stort som smått. Fyll i och skicka dina uppgifter så kontaktar vi dig.

animerad illustration av pratbubbla