Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies. Jag förstår!Vad är cookies?

Design & produktion

Rollup för Länsstyrelsen

Länsstyrelsen driver ett projekt kallat Färdplan för ett hållbart Uppsala Län. För detta skulle tas fram en rollup.

Rollupen skulle vara i ett bredare format än standard och projektets logotyp/illustration skulle användas.

Design och produktion av rollup

Diplom för Länsstyrelsen

Hållbarhetslöftet är ett diplom som Länsstyrelsen utfärdar för att höja ambitionsnivån på arbetet med att bevara och stärka biologisk mångfald.

Poster och broschyr – om att betala säkert på nätet

Informationskampanj för att minska det digitala utanförskapet och öka tillgången till betaltjänster. Projektet är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Uppsala Län och Region Uppsala. Byrå 4 anlitades för att ta fram form och layout på en poster samt en broschyr. Trycksakerna skulle göras på både svenska och finska och ett tomt utrymme skulle lämnas på postern där tid och plats kunde fyllas i för hand.

Broschyr för Länsstyrelsen Uppsala Län

Varje år utser Landshövdningen i samarbete med Länsstyrelsen Uppsala Län årets hedersupplänning. Utmärkelsen tilldelas någon som är född eller verksam i Uppsala län för sina insatser för länets framtid och utveckling. Det kan röra sig om näringsliv, kultur eller andra områden. I samband med att årets pristagare tillkännages publiceras en broschyr med tidigare års pristagare tillsammans med årets. Byrå 4 tillfrågades att ta fram den årliga broschyren som av naturliga skäl produceras under sekretess.

Broschyren produceras i stående format för en tryckupplaga samt en tillgänglighetsanpassad PDF för uppladdning på Länsstyrelsens hemsida.