Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies. Jag förstår!Vad är cookies?

Design & produktion

Illustration för kostvetenskap

Institutionen för kostvetenskap på Uppsala universitet behövde en illustration för att visa faktorer som påverkar användandet av näringsdrycker. Illustrationen skulle innehålla en stor mängd text med en människa i bildens centrum.

Illustration för Institutionen för kostvetenskap på Uppsala universitet

Hemsida för Almeda forskningsprojekt

ALMEDA står för African Literary Metadata och är ett forskningsprojekt som Uppsala Universitet och European Research Council står bakom. Byrå4 fick uppdraget att skapa en webbplats för projektet som ska vara i fem år. Uppdraget bestod i att ta fram en ny design samt programmering och slutligen implementation och installation av webbplatsen. Resultatet blev en stilren sajt med en design inspirerad av afrikansk arkitektur. Allt paketerat med ett eget WordPress-tema för ändamålet.

Se sajten och läs mer om Almeda på https://almedaresearch.org.

Rollup och folder för Uppsala Universitet

Centrum för medicinsk humaniora inom Uppsala Universitet gav oss i uppdrag att ta fram en 6-sidig folder och en rollup. De fina illustrationerna är gjorda av den italienska läkaren Camilla Golgi som tilldelades Nobelpriset 1906 för sina studier av nervsystemet.

Rollup för Centrum för medicinsk humaniora på Uppsala universitet.

Rollup för Uppsala universitet

Som upphandlad produktionsbyrå för Uppsala universitet fick vi uppdraget att ta fram en rollup för samverkansprojektet Innovationssystem Gotland. Projektet inriktar sig särskilt mot innovation och forskning i hälso- och sjukvården och är en samverkan mellan Region Gotland, Uppsala universitet och Science Park.