Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies. Jag förstår!Vad är cookies?

Design & produktion

Migrationsverket årsredovisning

Flera år har vi fått förtroendet att göra Migrationsverkets årsredovisning. Vi layoutar InDesign-dokument som läggs upp kapitelvis på en webbbaserad plattform som heter CtrlPrint. Sedan kan de ansvariga på Migrationsverket öppna dokumenten i InCopy och korrigera siffror och texter. Årsredovisningen är en stor produktion med runt 170 sidor och innehåller många tabeller. Slutprodukten är en tillgänglighetsanpassad pdf.

Uppslag i Migrationsverkets årsredovisning

Interaktiv PDF för Vävnadsrådet

Vävnadsrådet behövde en interaktiv PDF till sin webb som användarna kunde fylla i digitalt men även skriva ut. I den här typen av dokument är det av yttersta vikt att det framgår tydligt på varje enskilt ark vem som är uppgiftslämnare. För att det ska bli enkelt för uppgiftslämnaren så önskade kunden att namn och personnummer automatiskt duplicerades till varje sida efter ifyllande på första sidan.

Vissa av formulärets uppgifter är villkorade, vilket innebär att vissa fält endast visas vid ett givet svar på en fråga och annars döljs.

Digitala posters med infografik

Inför Europe Biobank week hade Biobank Sverige behov av två st digitala posters. En stor mängd text skulle få plats och i uppdraget ingick att göra infografik av flödet i deras ärendehantering.

Powerpoint presentation för Biobank Sverige

Biobank Sverige behövde en presentation som beskriver deras verksamhet. Underlaget kom i form av texter och Byrå 4 gjorde layout och design. Uppdraget innefattade även en enkel illustration till sliden ”Arena för samverkan”.